Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Nytårskoncert 2024

Køb dine billetter nu

IMG 5389 2
IMG 5381
IMG 5404
IMG 5448
IMG 5378
IMG 5574

Kom til årets mest traditionsrige nytårskoncert med slyngelorkestret LAUSENIANA i DGI Husets Hal 1

Årets gæstesolist: Barytonen Thomas Storm

I år kan du glæde dig til at årets gæsteoptrædende Thomas Storm, som er uddannet fra Operaakademiet ved Det Kongelige Teater og efteruddannet i New York. Gennem årene har Thomas medvirket som solist hos de fleste landsdelsorkestre og operahuse i Danmark, herunder sunget og spillet på Det Kongelige Teater og på Den Fynske Opera. Derudover har han optrådt til adskillige koncerter i udlandet, blandt andet New York og Berlin. Thomas Storm har samtidig modtaget flere priser og legater og har ligeledes høstet rosende anmeldelser.

Om Promenadaorkestret Lauseniana
Promenadeorkestret Lauseniana er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende. Lausenianas repertoire er vidtspændende fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til moderne musicaltoner, men det er altid den glade, livsbekræftende musik, der spilles.

BEMÆRK at gulvet er med stolerækker og siddepladserne på sidetribunerne blok A, B, D og E er med hynder.

Køb dine billetter nu

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Farvel til de blå plastikfutter.

Fra d. 6. februar benytter vi ikke længere de blå overtrækssko i svømmehallen. Det er et bæredygtigt fravalg. Sammen sparer vi på plastikforbruget - sammen gør vi en forskel.
Læs mere