Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Svømmecamp for 7-13 årige

Køb dine billetter nu

Kom med på sommerens fedeste svømmecamp for børn (7-13 år) sammen med Vejle Svømmeklub i uge 26.

Lær livredning, svømmeteknik, SUP boards, vandpolo og meget mere.
Adgangskrav: Du skal kunne svømme i det dybe bassin.

Vi vil være i vandet i min. 1,5 - 2 timer pr. dag. Derudover vil vi udnytte DGI Huset Vejles lækre faciliteter, og anvende springbassinet, hvor vi blandt andet skal hoppe fra 5 meter vippe og lære en masse tricks.

Vi har også udendørs aktiviteter, og du skal derfor hver dag medbringe følgende:
Badetøj, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj tilpasset vejret, udendørssko, stor madpakke, drikkedunk, solcreme og kasket.

Vi holder en god frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker og afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge, inden børnene hentes. Der vil være mulighed for at tilkøbe DGI Huset Vejles campfrokost, som er ernæringsrigtig mad til børn og unge der dyrker masser af aktiviteter i løbet af ugen. Du får en sandwich eller pastasalat + frugt og juice, - friskt og lækkert til dagen.

Køb dine billetter nu

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.