Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Teqball

Den 18. september afholdes det første internationale stævne i teqball i DGI Huset Vejle, hvor nogle af verdens bedste udøvere vil konkurrere. I fremtiden vil teqball være en del af European Games, og med store ambitioner om at blive OL disciplin.

Der vil blive konkurreret i single og doubles, hvor både mænd og kvinder har mulighed for at deltage. Der vil blive spillet om pengepræmier samt vigtige point til verdensranglisten, inden det store verdensmesterskab skal afvikles.

Udover turneringen vil der være masser af underholdning før, under og efter, hvor BRIZZE FC står for aktiviteter på dagen. Der vil bl.a være panna bane, freestyle, prøve teqball bord og meget mere.

Så kom ned og mød spillerne fra BRIZZE FC og skab en god stemning til det første internationale stævne nogensinde på dansk grund!

Der er gratis entré!

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.