Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Tour de France fest

Du er inviteret!

Vi nærmer os Touren - vi nærmer os folkefesten. Vi har lagt os i selen for at skabe rammerne for en sjov, uformel og mindeværdig dag for alle. Søndagen byder på forskellige aktiviteter og god stemning i alle kroge af huset. På med cykelhjelmen, så ses vi til en hyggelig cykelfest mellem kl. 10-15.

Tourtrøjetest Low

Vi syr Vejle Gul 

Hele Vejle har strikket gule lapper sammen med Sydbank de sidste mange måneder.
Nu kommer weekenden hvor ca. 10.000 lapper skal syes sammen til én stor Tour de France trøje - og vi håber på din hjælp. Så er du dus med en symaskine, læs da mere om, hvordan du kan bidrage til verdens største fællesskabstrøje.

Deltag i syfesten

Pexels Lukas 296308

Hoppeborg

Slip børnene fri på hoppeborgen og nyd en iskold øl eller kaffe mens krudtuglerne bare hygger sig. Hoppeborgen er naturligvis helt gratis.
Pumptrack Skater Umbraco

Pumptrack

Kom og prøv kræfter med Pumptrackbanen, som er en cykelbane, hvor du ikke træder i pedalerne, men pumper fart i cyklen, når du suser hen over de forskellige kurver. Farten får du, når du bøjer og strækker arme og ben på de rigtige tidspunkter. Læringskurven er stejl og får smilet helt op til ørene på både børn og voksne. 

Pumptrackbanen er sponsoreret af Dyhre Cycling og koster kun god energi at prøve. Se mere om Pumptrack på dyhrecycling.dk

Pexels Pixabay 73760

Gule badehætter 

Vi svømmer de 65 km. i fællesskab. På en skærm i sportshallen, vil det være muligt at følge de summen af de tilbagelagte kilometer i vandet, så vi kan heppe hinanden over målstregen.

Vi har 250 gule badehætter klar, som Vejle Kommune har sponsoreret til eventen. Så har du lyst til at være en del af team "De gule badehætter" i sportsbassinet, er der 𝗵𝗮𝗹𝘃 𝗽𝗿𝗶𝘀 𝗽𝗮̊ 𝗱𝗶𝗻 𝗯𝗶𝗹𝗹𝗲𝘁 - og badehætten kan du stoppe i tasken som et fedt minde.

Vi svømmer med gule badehætter mellem kl. 10-12. Din billet til eventen kan købes på dagen i receptionen mellem kl. 8.00-11.30.

OBS. Du skal kunne svømme minimum 100 meter for at deltage. Men uanset om du er motionist eller garvet svømmer, er du mere end velkommen i vandet.

Tegnekonkurrence Julie

Tegnekonkurrence

Julie efterlyser hjælp til at pynte huset festligt op til touren! Dérfor kan I søndag den 22. maj farvelægge seje cykler med alle regnbuensfarver. Vi hænger hver og én tegning op i huset, og som tak for hjælpen finder vi 10 vindere af en badebillet til svømmehallen. Husk at skrive navn og telefonnummer bagpå din tegning.

 

Gule Kager 2

Gule herligheder 

Vi går all-in til Tour-festen. Så når maven rumler, kan I opleve, hvordan køkkenet har tryllet med farven på alt fra sandwich til romkugler. Mon ikke børnene synes, det er lidt skørt og festligt med et gult pølsebrød mellem de sjove aktiviteter?

Flere aktiviteter på vej 

Følg med her på siden eller på vores sociale medier Facebook og Instagram, da vi løbende løfter sløret for flere spændende aktiviteter, som du kan opleve til cykelfesten.

Pexels Pixabay 248547
Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.