Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Vejle Reptilmesse 2024

Reptilmessen er en messe med krybdyr og tilbehør som dækker langt det meste i forhold til hold af krybdyr, reptiler, hvirvelløse dyr, insekter og alt andet indenfor hobbyen. Her kan sælgere mødes og sælge ud af deres "overskudsdyr/hobby opdræt", forretninger kan sælge og promovere deres forretninger og varer. Foreninger kan hverve medlemmer samt fortælle om deres virke. Interesserede kan komme og få stillet deres nysgerrighed. "Nørder" kan mødes og dele erfaring og vidensdeling med hinanden samt hjælpe nye med deres mange års erfaringer. Alt i alt kan man sige at Sydsjællands Reptilmesse er for alle, i alle aldre. Tag konen, manden, søster og bror samt naboen med til en uforglemmelig oplevelse, hvor krybdyrene er i fokus under ordnede forhold. Kom tæt på dyrene og hvis du er heldig kan det være sælgeren giver lov til at kunne holde fx en slange.

 

"Sydsjællands Reptilmesse" er NON-PROFIT. Dette betyder at der ikke er nogle af personerne bag messen der tjener penge på messerne. Overskuddet går videre til næste messe så der kan købes fx reklame. En del af overskuddet bliver hver gang doneret til et velgørende formål indenfor krybdyrs hobbyen.

For mere information og spørgsmål: reptilmessesyd.dk eller Facebook.com/reptilmesse

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.