Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Svømmecamp for 7-13 årige

Køb dine billetter nu

Kom med på sommerens fedeste svømmecamp for børn (7-13 år) sammen med Vejle Svømmeklub i uge 26.

Lær livredning, svømmeteknik, SUP boards, vandpolo og meget mere.
Adgangskrav: Du skal kunne svømme i det dybe bassin.

Vi vil være i vandet i min. 1,5 - 2 timer pr. dag. Derudover vil vi udnytte DGI Huset Vejles lækre faciliteter, og anvende springbassinet, hvor vi blandt andet skal hoppe fra 5 meter vippe og lære en masse tricks.

Vi har også udendørs aktiviteter, og du skal derfor hver dag medbringe følgende:
Badetøj, 2 håndklæder, T-shirt, shorts/træningstøj tilpasset vejret, udendørssko, stor madpakke, drikkedunk, solcreme og kasket.

Vi holder en god frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker og afslutter hver dag med at evaluere dagen, nyde et stykke frugt og hygge, inden børnene hentes. Der vil være mulighed for at tilkøbe DGI Huset Vejles campfrokost, som er ernæringsrigtig mad til børn og unge der dyrker masser af aktiviteter i løbet af ugen. Du får en sandwich eller pastasalat + frugt og juice, - friskt og lækkert til dagen.

Køb dine billetter nu

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

OBS! Svømmehallen lukket den 21. januar og har begrænset adgang den 22.-23. januar

Fredag den 21. januar er hele svømmehallen lukket, da gulvet repareres. Lørdag og søndag den 22. - 23. januar er der adgang til alle varmtvandsbassiner, springbassin, rutsjebaner og sauna. Sportsbassinnet optaget af Vejle International SwimCup 2022 og der er lukket for banesvømning.