Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Teqball

Eventen afholdes den: 14. august 2021 kl. 09:00 - 14. august 2021 kl. 20:00

Eventen afholdes den: 15. august 2021 kl. 09:00 - 15. august 2021 kl. 16:00

Køb dine billetter nu

Den 14. og 15. august afholdes det første internationale stævne i teqball i DGI Huset Vejle, hvor nogle af verdens bedste udøvere vil konkurrere. I fremtiden vil teqball være en del af European Games, og med store ambitioner om at blive OL disciplin.

Der vil blive konkurreret i single og doubles, hvor både mænd og kvinder har mulighed for at deltage. Der vil blive spillet om pengepræmier samt vigtige point til verdensranglisten, inden det store verdensmesterskab skal afvikles.

Udover turneringen vil der være masser af underholdning før, under og efter, hvor BRIZZE FC står for aktiviteter på dagen. Der vil bl.a være panna bane, freestyle, prøve teqball bord og meget mere.

Så kom ned og mød spillerne fra BRIZZE FC og skab en god stemning til det første internationale stævne nogensinde på dansk grund!

Køb dine billetter nu

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Medbring egen træningsmåtte og handsker

Pga. Covid 19 er det fortsat nødvendigt, at du selv medbringer egen træningsmåtte og handsker - hvis der bruges udstyr på holdet. God træning!
Læs mere

Ændrede sommeråbningstider

I uge 27, 28, 29 og 30 er åbningstiderne i DGI Huset Vejle ændrede. Husk at du stadig skal fremvise gyldigt coronapas, hvis du er over 18 år
Læs mere