Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Wellness i svømmehallen

Velvære for krop og sjæl er godt for dit helbred. Du kan – når indgangen er betalt benytte dig af

 • Massagedyser i bassin
 • Spa bad
 • Dampbad 
 • Fælles sauna
 • Infrarød sauna
 • Koldtvands brusere

Dampbad i svømmehallen
Dampbadet er 42-48 grader varmt og med en fugtighed på 100%. I vores dampbad er der mulighed for at prøve Kneipp’s vandterapi med vandslange med tyk kold vandstråle. Siddende i dampbadet stråler du på kroppen i nævnte rækkefølge:

 • fra tæer til knæ
 • fra hænder til albue
 • fra tæer til hofte
 • fra hænder til skuldre
 • fra hoved til skuldre

Dette giver samme effekt som fuld nedsænkning i koldtvandskar, men er mindre stressende for kroppen. Børn under 14 år må benytte dampbad ifølge en voksen.


Spa bad
Når du sætter dig til rette i boblebadet reagerer kroppen med følelsen af ren velvære. Takket være kombinationen af trykpåvirkninger, impulser af varme og kulde, blid vuggen eller masserende stråler. Boblebad er til 7 personer,  opvarmet til 33,8 grader. Børn under 14 år skal følges med en voksen.


Oplevelsesbrusere i svømmehallen
Forskellige brusere med koldt vand og forskelligt tryk.

Fælles Sauna i svømmehallen
Vi har to fælles saunaer i svømmehallen med plads til 20 personer i hver.
Du benytter badetøj og medbringer 1 tørt håndklæde til at sidde på. Vi anbefaler at du medbringer 2 håndklæder til svømmeturen i DGI Huset.

De to fælles saunaer er opbygget af træ og opvarmet med saunaovn til 85 - 95 grader. Børn under 14 år må benytte saunaen – ifølge en voksen.

3 gode grunde til at gå i sauna

 1. Du forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen, som kan lindre symptomer fra led, muskler og kroppens øvrige bindevæv.
 2.  Sauna hjælper dig af med affaldsstoffer, som du allerede har sat i gang gennem din træning - hvad enten det er konditions- eller styrketræning.
 3. Din restitution efter træning forkortes - særligt hvis du veksler mellem 5-10 minutters sauna og en hurtig tur under den kolde bruser.

Infrarød sauna i svømmehallen Temperatur 50 - 70 grader 

Lyt til kroppen – specielt hvis du er gravid eller har livsstilssygdomme, skal du være opmærksom på, om du finder det behageligt.

I en almindelig sauna er luften varm og af den bliver du varmet op udefra og ind. Infrarøde stråler varmer din krop op indefra. Infrarød varme trænger gennem led, muskler og væv og varmer hele kroppen op. Den gennemtrængende indre varme får dig til at svede.

Der er plads til 5 personer og børn under 14 år, kun ifølge en voksen. Du benytter badetøj og medbringer 1 tørt håndklæde til at sidde på. Vi anbefaler at du medbringer 2 håndklæder til svømmeturen i DGI Huset.

 

Cafe Nordic har åbent...

... og vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje. Vi bærer mundbind i caféen og det er også for dig, som gæst, påbudt at bære mundbind når du går i Cafe Nordic. Mundbind kan købes i receptionen. Lad os passe på hinanden!
Læs mere