Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Handicap forhold

Indgang

Indgang til svømmehallen sker gennem møllen eller handicap adgangen som receptionen betjener.
Kan din ledsager fremvise et ledsagerkort fra Dansk handicap forbund udleverer vi en gratis ledsager billet.


Har du brug for en lift til at komme i vandet

Vi har en mobil lift, som kan benyttes af gæster, som ikke selv kan komme ned i bassinet. Liften står ikke frit tilgængelig. Du og din handicapledsager henvender sig i receptionen, som sørger for at liften køres ind i handicap omklædningen. Se foto og funktion af Panda liften her


Særlige gode tider for dig som har brug for at benytte Handicapliften:


Onsdag kl. 13 - 15 og fredag kl. 13-15 - undtaget i skoleferier - har livredderne god tid til at hjælpe med liften.


2 handicap-omklædningsrum og 4 familieomklædningsrum

I  handicapomklædningsrummet er der monteret toilet armstativ, og i bruserummet er der håndtag og badetaburet. Derudover har vi 1 toilet/badestol, som du kan benytte i bruseren og efterfølgende køre i svømmehallen.

Der er rift om vores handicap og familieomklædningsrum. Det er derfor ikke muligt at opbevare sine ting i disse rum. Efter omklædning og bad, klar til svømmehallen, tømmer du omklædningsrummet og låser dine ting inde i et skab, som er udenfor omklædningsrummet.
Husk en 20’er til skabet
Skabet låses med en 20'er mønt i depot, den får du retur. Alternativt kan du købe en polet til 10 kr., vi veksler ikke kontanter.

Vi glæder os til at se dig i svømmehallen.


 

 

 

Åbent for udendørs træning

Vi har pt mere end 60 udendørs hold, så det er bare at få snøret skoene og komme afsted. Alle er velkomne, og alle kan være med. Læs mere om de mange hold - og tilmeld dig under Outdoor på https://fitness.flexybox.com/dgivejle
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Vi afventer de kommende retningslinjer for genåbning, men håber at kunne åbne 6. eller 21. maj. Så snart vi kender den endelige åbningsdato, offentliggøres den her på siden.