Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Baby & tumlesvømning 1-3 år

En tryg oplevelse med vand 

Gennem fælles leg, sang og øvelser, giver vi børnene en god og tryg oplevelse i vandet. Vi træner dyk, flyde, hoppe fra kant, alt sammen på det niveau, hvor børnene er. Vi skal synge sammen, og der er også plads til fri leg. Baby/tumlesvømning styrker dit barns motoriske evner og forbedrer dit barns balanceevne. Gennem vores 8 uger sammen, vil du som forældre opleve en udvikling i dit barns fortrolighed med vandet - og et styrket bånd mellem jer. Der er plads til alle og det er absolut ingen forudsætning, at man har gået til babysvømning før.

Baby Tumlesvømning Shutterstock

Kom med og oplev

◽️ Stjernestunder med dit barn

◽️ Fællesskab med andre forældre

◽️ Udvikling af dit barns motoriske evner

 

 Book forløb

Baby Tumlesvømning Shutterstock

Vi mødes i 8 uger

Opstartsdatoer 2024
Den 20. august.

Tirsdage kl. 16.00-16.30

Pris: 595,-

Forløbet forgår i undervisningsbassinet, som er det midterste bassin i varmtvandshallen. Vi glæder os til at tumle med jer.

OBS. Tilmelding skal ske i barnets CPR-nr. 

(Fremgår forløbet ikke i bookingsystemet, er det udsolgt)

 

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Der er plads til alle, og det er absolut ingen forudsætning, at man har gået til babysvømning før. Vi glæder os til at tumle med jer.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book forløbet her på siden og gerne i god tid, da vi max har 12 deltagere på forløbet, så alle bliver set og vejledt personligt. Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 30 minutter med sang, leg og sjove motoriske øvelser, som giver gode associationer og tryghed ved vandet.

Hvad skal jeg medbringe?

Kun jeres badetøj - så står vi klar med resten.

Inspiration til dig

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.