Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Yoga 42872000 Ml

Yoga er for alle
Måske har du et indre billede som viser, at Yoga er for personer som er specielt smidige eller har kendskab til meditation/ mindfullnes? Men det er ikke sandheden, alle har glæde af at dyrke yoga.
I DGI Huset kan du veksle mellem mange forskellige hold på alle ugens 7 dage - både med og uden varme.

Hvorfor yoga?
Yoga forbedrer bevægeligheden, balancen, kropsbevidstheden, vejrtrækningen og virker beroligende og afstressende. Yoga er et godt supplement til konditions og styrketræning.

Ny i yoga- universet?
Har du ikke prøvet yoga før, kan vi anbefale dig at deltage på Hatha Yoga. Du behøver ikke være specielt smidig for at få glæde af yogahold. Fordybelsen i øvelserne og udstrækning af kroppen påvirker både dit sind og din fysik på en helt unik måde. Du kan flekse mellem hele holdplanen og behøver således ikke lægge dig fast på bestemte holdtyper, ugedage eller tidspunkter. Prøv dig frem indtil du finder det rette hold for dig.

Praktiske informationer, hvad skal jeg medbringe?
Yogahold uden varme: Du er velkommen til at medbringe egen måtte og udstyr - eller låne hos os. Vi har yogamåtter, pøller, blokke, tæpper og bælter til alle. Til Yin yoga anbefaler vi at du medbringer en varm trøje.