Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

 

Efterfødselstræning Shutterstock 272453291

”Kom godt og sikkert fra start”
Efterfødselstræning
forløb over 4 gange sammen med andre mødre

Er du i tvivl om, hvordan du bedst griber din træning an efter en veloverstået graviditet og fødsel? Og ønsker du at få den rigtige og mest hensigtsmæssige start? Er dette et forløb for dig.

Vi har stor fokus på træning af bækken, mave og ryg og dermed styrke din krop indefra og ud. Samtidig handler det også om at finde den rigtige balance i din træning og hverdag med en lille ny. Formålet er, at du skal mærke din træning, giver dig energi, styrke din krop samtidig med at du får en oplevelse af, at gøre noget for dig selv. Du vil blive guidet i, hvad du skal være opmærksom på ved evt. delte mavemuskler, hvordan passer du godt på din krop i en hverdag med mange løft og afbrudt nattesøvn samt hvordan vender du tilbage til din favorit træningsform.

Målet at gøre din krop klar og at du føler dig tryg i at fortsætte din træning på vores øvrige efterfødselshold og/eller øvrige holdtræning.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage og det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødsels-check hos lægen. 

Hvornår
1. Start mandag d. 21 september kl. 11.15-12.05 og slut mandag d. 12. oktober.
2. Start mandag d. 26 oktober kl. 11.15-12.05 og slut mandag d. 16. november

Medbring egen træningsmåtte. Har du ikke allerede en måtte kan du købe 1 i vores reception. Inkluderet i  prisen får du en ny redondobold. Bolden benyttes til træning, og du skal medbringe den hver gang.


Underviser: Mette Gotsch uddannet fysioterapeut, er selv mor til to og vil vejlede dig ud fra en faglig såvel som personlig vinkel. Babyerne er selvfølgelige mere end velkomne og der er tid og plads til, at deres behov også kan tilgodeses.


Pris: 395,- kr.

Tilmelding 
Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr ?
1) Download APP'en DGI Huset Vejle
2) Vælg [Opret dig som medlem]
3) Se under 6.Træningsforløb, hvor du finder forløbet og kan købe det online

Har du allerede et medlemsnr skal du logge ind og købe forløbet. Forløbet er ikke en del af de åbne hold.


Følg med i vores nyeste tiltag for gravide, mor & baby på facebook gruppen Gravid, baby & mor træning, du finder den her: https://www.facebook.com/groups/200761684202163/

Varmt velkommen til mor & baby 
Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller for moderen. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

Cafe Nordic har åbent...

... og vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje. Vi bærer mundbind i caféen og det er også for dig, som gæst, påbudt at bære mundbind når du går i Cafe Nordic. Mundbind kan købes i receptionen. Lad os passe på hinanden!
Læs mere