Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Baby motorik

Babymotorik 27154592 Ml

Baby motorik - 4 gange på et lukket forløb

Giv dit barn en god start og vær nysgerrige sammen. Kom og få inspiration til, hvordan du bedst understøtter dit barns motoriske udvikling samt stimulering af de primære sanser. Dette er med til at skabe fundamentet for en sund udvikling og det giver de bedste forudsætninger for en optimal trivsel. Få vejledning og større indblik i stimulering af sanserne gennem leg og bevægelse.

De fire undervisningsgange har hver udgangspunkt i bestemte temaer og undervisningen giver dig en forståelse for, hvilke udviklingstrin dit barn gennemgår netop nu. Der vil undervejs i forløbet være plads til den enkelte babys behov og ønsker. Vi sætter massage, berøring og øvrig sansetræning på programmet. Kom og få nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med din baby i selskab med andre forældre og deres små. Derudover får du gode ideer til sjove lege med hjem.


Baby motorik 3-6 mdr. tirsdage kl 10.00

På dette hold vil fokus være på de tidlige udviklingstrin og du vil som forældre blive klogere på – hvornår må mit barn hænge på hoved? Hvorfor skal det trille? Hvorfor er det vigtigt med træning på maven? De tre sanser som udvikles først hos barnet, - er også dem vi særligt har fokus på og ikke mindst, hvordan vi stimuler dem enkeltvis. Vi gennemgår en række øvelser og lege, hvortil vi benytter større og mindre redskaber, så som bolde, gynger og tæpper. Børn elsker gentagelser og samtidig er det vigtigt at aflæse barnets reaktioner undervejs, for at sikre en god oplevelse.


Baby motorik 7-12 mdr. tirsdage kl 11.15

Er dit barn begyndt at udforske verden mere på egen hånd? Søger du nye lege og aktiviteter som er aldersvarende og tilpasset dit barns motoriske udvikling her og nu, så er dette holdet for jer. Du vil som forældre indgå i lege og bevægelser sammen med din baby, hvortil fokus især er på at få kroppens sanser til at samarbejde. At de tre primære sanser er velfungerende er afgørende for barnets motoriske udvikling, forståelse af egen krop og indlæring.
Her vil din baby og dig blive præsenteret for lege med forskellige redskaber og samtidig også øvelser, hvor vi leger med tempoet i bevægelserne. Baby motorik handler overordnet om, at i får en sjov og hyggelig time sammen og der tages altid udgangspunkt i den enkelte.


Holdopstart tirsdag den 10. august 2021
Babymotorik 3-6 mdr., 4 gange kl. 10.00 - 10.50
Babymotorik 7-12 mdr., 4 gange kl. 11.15 - 12.05

Pris: 595,- kr.
Prisen inkluderer deltagelse for én voksen og ét barn, 2 massagebolde og en øvelsesvideo. Boldene skal du medbringe hver gang.

Medbring lille tæppe eller ekstra stofble og din egen måtte.


Tilmelding 
Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr

1) Download APP'en DGI Huset Vejle
2) Vælg [Opret dig som medlem]
3) Køb 4 x Motoriktræning
Har du allerede et medlemsnr skal du logge ind og købe forløbet i dit medlemsnr. Forløbet er ikke en del af de åbne hold.


Følg med i vores nyeste tiltag for gravide, mor & baby på facebook gruppen Gravid, baby & mor træning, du finder den her: https://www.facebook.com/groups/200761684202163/

 

Varmt velkommen til mor & baby 
Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller for moderen. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

Medbring egen træningsmåtte og handsker

Pga. Covid 19 er det fortsat nødvendigt, at du selv medbringer egen træningsmåtte og handsker - hvis der bruges udstyr på holdet. God træning!
Læs mere

Ændrede sommeråbningstider

I uge 27, 28, 29 og 30 er åbningstiderne i DGI Huset Vejle ændrede. Husk at du stadig skal fremvise gyldigt coronapas, hvis du er over 18 år
Læs mere