Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Gratis undersøgelse af kroppen

Døjer du med smerter i hverdagen? 

Vi har indgået et fantastisk samarbejde med Aarhus Osteopati i Vejle, hvor du som fast gæst af huset (klippekort eller abonnement) kan få en gratis og uforpligtende undersøgelse af en professionel behandler, som tager udgangspunkt i dig og din situation.
Aarhus Osteopati i Vejle kommer hver mandag i ulige uger fra kl. 15.00-16.40.
De er første gang i huset den 6. december 2021.

- Der er 5 pladser pr. dag - først til mølle princippet
- Du skal beregne max 20 minutter
- Henvend dig i receptionen og få en tid

Hør Jens fra Aarhus Osteopati fortælle om tilbuddet her: https://youtu.be/aE5ojNwpAaw

Vi håber, at tilbuddet vil gøre en forskel for dig!

Hvad er osteopati

En osteopat besidder to autoriserede uddannelser. Forud for osteopat uddannelsen har osteopaten en bachelorgrad i fysioterapi, for derefter at uddanne sig til osteopat over 4-5 år. En osteopat har uddannelse indenfor alle videnskabelige fag der vedrører menneskekroppen. Osteopater betragter individet og kroppen som en helhed. De har til formål at finde årsagerne bag ved de problemer den enkelte har, istedet for kun at behandle symptomerne derpå. Det gøres ved at kigge på alle kroppens systemer og forstå deres sammenhæng. F.eks. kan problemer i organsystemet påvirke led og muskler.

 

En typisk osteopatisk undersøgelse

Først vil hele din historie gennemgås, samt alle kroppens systemer bliver spurgt ind til. Derefter laves der en undersøgelse hvor hele kroppen tjekkes for dysfunktioner - områder hvor bevægelse og funktion ikke er optimalt. Her tjekkes alle led, muskler, bindevæv, hinderne omkring organerne, nerverne, kraniet mm.  

107488320 2595044234041568 8767120525009057869 N

OBS! Svømmehallen lukket den 21. januar og har begrænset adgang den 22.-23. januar

Fredag den 21. januar er hele svømmehallen lukket, da gulvet repareres. Lørdag og søndag den 22. - 23. januar er der adgang til alle varmtvandsbassiner, springbassin, rutsjebaner og sauna. Sportsbassinnet optaget af Vejle International SwimCup 2022 og der er lukket for banesvømning.