Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Personlig træner

Mette Gotsch

Fysioterapeut - og mor

Bevægelse og det at leve et aktivt liv har altid fyldt meget hos Mette. Efter hun selv blev mor opstod en en særlig interesse for formidling af den rette træning under graviditet og efter fødsel. Det handler om at lytte og passe på kroppen, samt at genfinde styrke og stabilitet. Mette vil kunne rådgive og vejlede i den gode start og mest hensigtsmæssig genoptræning, samt at træningen har til formål også at give dig et pusterum i en ofte mere travl hverdag med en lille ny.

Mette G

Baggrund

Mette er uddannet fysioterapeut og har flere års undervisningserfaring både på hold og personlig træning.

Ved siden af fysioterapien har Mette taget flere uddannelser og kurser via Lotte Paarup, indehaver af den intelligente krop, hvor hun også har undervist i træning i reformer. En personlig træningstime i reformeren med Mette ved din side, vil betyde at du mærker en stærkere samt opnår en mere bevægelig krop. Din kropsholdning vil være forandret og du vil opnå færre muskelspændinger og evt. smerter i kroppen. 

Her møder du Mette

Mette er fastansat i DGI Huset som personlig træner, underviser og ansvarlig for vores tilbud til gravide, babyer og mødre som lige har født. Desuden underviser Mette på en række hold såsom TRX, reformer, pilates og stærk ryg. 

Cover Reformer Go Pro

Mette hjælper dig

◼︎ til at komme i form efter fødsel
◼︎ til at varetage din genoptræning
◼︎ til at træne under hensyntagen af skavanker

Mette tilbyder også personlig træning i reformer-maskinen.

Med udgangspunkt i dig, din krop samt ønsker og forventninger vil Mette støtte og rådgive dig en hensigtsmæssig, kvalitetsbevidst og motiverende træning, hvor fokus primært vil være, hvordan vi i fællesskab skaber den bedste vej henimod dine træningsmål.

Mød husets personlige trænere 

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.