Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Reformer Gravid

Kom stærkere gennem graviditeten 

Er du gravid, vil du opleve mange kropslige forandringer. Det er fortsat vigtigt, at du holder dig aktiv samt får styrket og bevæget kroppen. Med træning i reformeren vil du opnå styrke af de muskler, som er særligt udfordret under en graviditet, samtidig med at din krops bevægelighed opretholdes.

IMG 5807

Dérfor Reformer Gravid

☑️  Tryg og effektiv træning for gravide 

☑️  Opnå en stærkere krop gennem graviditeten

☑️  Vejledning af vores dygtige fysioterapeut Mette 

 

 Book forløb

Reformer Gravid tager udgangspunkt i dig

At træne i reformeren er helt unikt for gravide, eftersom reformeren hjælper dig til bedre stabilitet og korrekt træning uden at overbelaste kroppen. Der vil være fokus på styrke af din bækkenbundsmuskulatur samt øvrige styrkende og smidiggørende øvelser, som kan hjælpe dig i graviditeten og under fødslen. Alle øvelser kan tilpasses den enkeltes niveau, og der er stor fokus på optimal vejrtrækning gennem træningen. Du træner på din egen reformer og der vil undervejs være øvelser på træningsmåtte med øvrige små redskaber. Fysioterapeut og reformer instruktør, Mette Gotsch, er underviser på holdet. 

 

 Book forløb

IMG 5809

6 ugers forløb

Opstartsdato 2023
11. januar kl. 19.30

Pris: 795,-
OSB. Kun 12 pladser.

 

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Det er ingen forudsætning, at du skal have trænet i reformeren tidligere, for at kunne deltage.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book forløbet her på siden og gerne i god tid, da vi max har 10 deltagere på forløbet, så alle bliver set og vejledt personligt. Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen.

Hvad skal jeg medbringe?

Til reformer er det ikke muligt at bruge sko, husk derfor strømper. Mød op i behageligt tøj og medbring din drikkedunk - så står vi klar med resten.

Inspiration til dig

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.