Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Reformer Moms

Se holdplan

Skånsomt og effektivt 

Reformeren er en fantastisk maskine til at genoptræne kroppen. Det er ingen hemmelighed, at graviditeten og fødslen skaber ubalance i kroppen, og vi arbejder derfor målrettet på at genopbygge muskulaturen med fokus på dit bækkenbund og balanceevnen. Du vil hurtigt mærke, hvordan din krop bliver stærkere på en hensigtsmæssig måde. Træning på reformeren er for alle, uanset det niveau du befinder dig på. Er du gravid, er du også varmt velkommen på holdet.

Velkommen til jer

Giv din baby en sund start på livet med træning og socialt samvær. Babyer elsker at iagttage hinanden - og du som mor trænger måske til at komme lidt ud af babyboblen derhjemme. I DGI Huset Vejle mødes mange nybagte mødre med babyer for at deltage på hold. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor din baby kan ammes, eller I kan få varmet sutteflasken i microovn. I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og de udfordringer, der følger med et lille nyt familiemedlem.

 

 Tilmeld dig

Reformer Moms Billede 3

Oplev med Reformer Moms

◻️   Professionel vejledning 

◻️   Skånsom og effektiv træning

◻️  Hyggeligt samvær med andre mødre 

 

Tilmeld dig

Er du gravid?

Reformer moms er også for dig, som er gravid. Øvelserne styrker din krop og træningen er i særdelshed god, da du selv kan justere belastningen. Du kan træne i reformeren helt frem til fødsel, så længe det føles behageligt. Har du særlige gener, kan du med fordel spørge instruktøren efter alternative øvelser, som kan styrke dig i din graviditet. 

 

Tilmeld dig

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Alle kan deltage, du behøver ikke kende til maskinen på forhånd. Det unikke ved reformeren er, at den tilpasses dig, så du uanset kondition, balanceevne og styrke kan deltage med stort udbytte. Er du gravid kan du være med helt ind til din fødsel, så længe det føles godt.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book timen via holdplanen. Tilmelding er nødvendigt. Det er sikkert at starte 6-8 uger efter fødslen, men vi anbefaler, at du har været til efterfødsels-check hos din læge inden.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen. Dit barn er varmt velkomment på holdet, og du kan gå til og fra øvelserne efter behov.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i behageligt tøj, medbring din drikkedunk og det du skal bruge til baby. Gerne et tæppe, legetøj etc.

Er du nysgerrig?

Bliv en del af fællesskabet for gravide, forældre og deres babyer på Facebook. Her kan du følge med i nye tiltag og spændende events.

Facebook fællesskab

Inspiration til dig

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.