Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Efterfødselstræning

Efterfødselstræning Shutterstock 272453291
Nye hold 2022
”Kom godt og sikkert fra start”
Efterfødselstræning
forløb over 4 gange sammen med andre mødre

Er du i tvivl om, hvordan du bedst griber din efterfødselstræning an? Ønsker du at få den rigtige og mest hensigtsmæssige start? Er dette et forløb for dig.

Vi har stor fokus på træning af bækken, mave og ryg og dermed styrke din krop indefra og ud. Samtidig handler det også om at finde den rigtige balance i din træning og hverdag med en lille ny. Formålet er, at du skal mærke din træning, giver dig energi, styrke din krop samtidig med at du får en oplevelse af, at gøre noget for dig selv. Du vil blive guidet i, hvad du skal være opmærksom på ved evt. delte mavemuskler, hvordan passer du godt på din krop i en hverdag med mange løft og afbrudt nattesøvn samt hvordan vender du tilbage til din favorit træningsform.

Målet at gøre din krop klar og at du føler dig tryg i at fortsætte din træning på vores øvrige efterfødselshold og/eller øvrige holdtræning.

Hvem kan deltage?
Alle kan deltage og det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødsels-check hos lægen. 


Holdstart mandage kl. 10.00

Opstart den 10. januar 

Opstart den 21. februar

Opstart den 25. april

Opstart den 23. maj 2022.

Pris: 395,- kr.

Inkluderer 4 gange træning. Der er plads til baby i salen, barnevognen kan efterlades under trappen ved receptionen.

Medbring egen træningsmåtte. Tilmeld dig her 

Tilmelding

Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr. ?
1) Vælg [Opret dig som medlem]
2) Se under 6.Træningsforløb, hvor du finder forløbet og kan købe det online

Har du allerede et medlemsnr. skal du logge ind og købe forløbet. Forløbet er ikke en del af de åbne hold.

Vi anbefaler, at du downloader APP'en DGI Huset Vejle her får du vores nyheder, kan forny eller købe medlemsskab samt tilmelde dig hold og forløb. 

Har du brug for hjælp skriv til info@dgihusetvejle.dk 


Følg med i vores nyeste tiltag for gravide, mor & baby på facebook gruppen Gravid, baby & mor træning, du finder den her: https://www.facebook.com/groups/200761684202163/

Varmt velkommen til mor & baby 
Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller for moderen. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

OBS! Svømmehallen lukket den 21. januar og har begrænset adgang den 22.-23. januar

Fredag den 21. januar er hele svømmehallen lukket, da gulvet repareres. Lørdag og søndag den 22. - 23. januar er der adgang til alle varmtvandsbassiner, springbassin, rutsjebaner og sauna. Sportsbassinnet optaget af Vejle International SwimCup 2022 og der er lukket for banesvømning.