Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Babymotorik

Babymotorik er den bedste gave

Giv dit barn en god start på livet og vær nysgerrige sammen. Kom og få inspiration til, hvordan du bedst understøtter dit barns motoriske udvikling samt stimulering af de primære sanser. Vores 4 ugers forløb med babymotorik er med til at skabe en godt fundamentet for en sund og veludviklet motorik, som giver de bedste betingelser for at lære.

Babystimuli 52849315 Ml

Vi udforsker gennem legen

◻️  Koordinationsevnen 

◻️  Stimulering af sanserne

◻️  Den nære kontakt 

 

 Tilmeld forløb

Vi mødes 4 gange til Babymotorik

Vores fire undervisningsgange tager hver udgangspunkt i bestemte temaer, og undervisningen giver dig en forståelse for, hvilke udviklingstrin dit barn gennemgår netop nu. 

Vi sætter massage, berøring og øvrig sansetræning på programmet. Små børn elsker at tumle og bruge deres krop. Kom og få nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med din baby i selskab med andre forældre og deres små. Babyer er forskellige, og vi rummer både grin, gråd, bleskift og amning. 

Babymotorik 27154592 Ml

Babymotorik 3-6 mdr.
Tirsdage kl. 10.00-10.50

På dette hold vil fokus være på de tidlige udviklingstrin, og du vil som forældre blive klogere på, hvornår dit barn er parat til nye udfordinger og lege – hvornår må mit barn hænge på hoved? Hvorfor skal det trille? Hvorfor er det vigtigt med træning på maven? Vi har fokus på, hvordan vi stimulere barnets sanser og ikke mindst, hvordan vi stimuler dem enkeltvis.

Vi gennemgår en række øvelser og lege, hvortil vi benytter større og mindre redskaber, så som bolde, gynger og tæpper. Børn elsker gentagelser og samtidig er det vigtigt at aflæse barnets reaktioner undervejs, for at sikre en god oplevelse.

 Tilmeld forløb

Se Babymotorik 3-6 mdr.

Det skal være nemt

Når I ankommer, har vi gratis parkering tæt på døren. Har du barnevognen med, kan den stå indenfor ved vores reception. Vi er et hus med god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn. I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en lækker salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

Babystimuli 52849315 Ml

På Babymotorik får I

◻️  Muligheden for nye venskaber

◻️  Rekord-mange smil og rekord-gode middagslurer 

 

 Tilmeld forløb

Efterfødselstræning Shutterstock 272453291

Opstart babymotorik

2024
20. august 

Pris: 595,- kr.

Prisen inkluderer deltagelse for én voksen og ét barn i et 4 ugers forløb med 1 ugentlig træning. 

Husk også et lille tæppe eller ekstra stofble.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv til info@dgihusetvejle.dk 
OBS tilmelding sker i dit navn og cpr.nr.

 

 Tilmeld forløbInspiration til dig

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.