Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Babymotorik

Babymotorik

Giv dit barn en god start på livet og vær nysgerrige sammen. Kom og få inspiration til, hvordan du bedst understøtter dit barns motoriske udvikling samt stimulering af de primære sanser. Vores 4 ugers forløb med babymotorik er med til at skabe en godt fundamentet for en sund og veludviklet motorik, som giver de bedste betingelser for at lære.

Vores fire undervisningsgange tager hver udgangspunkt i bestemte temaer, og undervisningen giver dig en forståelse for, hvilke udviklingstrin dit barn gennemgår netop nu. 

Vi sætter massage, berøring og øvrig sansetræning på programmet. Små børn elsker at tumle og bruge deres krop. Kom og få nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med din baby i selskab med andre forældre og deres små.

Babyer er forskellige, og vi rummer både grin, gråd, bleskift og amning. 


Babymotorik 3-6 mdr.
Tirsdage kl. 10.00

På dette hold vil fokus være på de tidlige udviklingstrin, og du vil som forældre blive klogere på, hvornår dit barn er parat til nye udfordinger og lege – hvornår må mit barn hænge på hoved? Hvorfor skal det trille? Hvorfor er det vigtigt med træning på maven? Vi har fokus på, hvordan vi stimulere barnets sanser og ikke mindst, hvordan vi stimuler dem enkeltvis.

Vi gennemgår en række øvelser og lege, hvortil vi benytter større og mindre redskaber, så som bolde, gynger og tæpper. Børn elsker gentagelser og samtidig er det vigtigt at aflæse barnets reaktioner undervejs, for at sikre en god oplevelse.

Babymotorik 7-12 mdr.
Tirsdage kl. 11.15

Er dit barn begyndt at udforske verden mere på egen hånd? Søger du nye lege og aktiviteter, som er aldersvarende og tilpasset dit barns motoriske udvikling her og nu, så er dette holdet for jer. Du vil som forældre indgå i hyggelige lege og bevægelser sammen med din baby, hvor fokus er, at få kroppens sanser til at samarbejde.

Du og din baby vil blive præsenteret for lege og øvelser med forskellige redskaber, hvor vi eksperimenterer med tempoet i bevægelserne. Babymotorik handler overordnet om, at I får en sjov og hyggelig time sammen, og der tages altid udgangspunkt i det enkelte barn.

Vi glæder os til at lære jer at kende! 

De bedste hilsner 

Instruktør og fysioterapeut, Mette & DGI Huset Vejle 

Vi udforsker gennem legen

💟 Koordinationsevnen 

💟 Stimulering af sanserne

💟 Den nære kontakt 


Når I deltager får I

💟 Egen massagebold - til evigt eje 

💟 Egen træningsbold - til evigt eje 

💟 Muligheden for nye venskaber

💟 Rekord-mange smil og rekord-gode middagslurer 

 

Opstart babymotorik 3-6 mdr.
4 ugers forløb

23. august 2022

25. oktober 2022

22. november 2022Opstart babymotorik 7-12 mdr.
4 ugers forløb. 

23. august 2022

25. oktober 2022

22. november 2022

 

Pris: 595,- kr.

Prisen inkluderer deltagelse for én voksen og ét barn i et 4 ugers babymotorik forløb med 1 ugentlig træning. Derudover vil I få en 1 massagebold og 1 træningsbold. Boldene skal medbringes hver gang.

Husk også et lille tæppe eller ekstra stofble.

Book forløbet her - obs tilmelding sker i dit navn og cpr.nr.: 
bit.ly/33pdEHi 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv til info@dgihusetvejle.dk 

 

Varmt velkommen til mor & baby 

Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset Vejle mødes mange mødre med deres babyer for at deltage på hold for baby eller for dem selv. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

Inspiration til dig