Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Babymotorik

Babymotorik er den bedste gave

Giv dit barn en god start på livet og vær nysgerrige sammen. Kom og få inspiration til, hvordan du bedst understøtter dit barns motoriske udvikling samt stimulering af de primære sanser. Vores 4 ugers forløb med babymotorik er med til at skabe en godt fundamentet for en sund og veludviklet motorik, som giver de bedste betingelser for at lære.

Babystimuli 52849315 Ml

Vi udforsker gennem legen

◻️  Koordinationsevnen 

◻️  Stimulering af sanserne

◻️  Den nære kontakt 

 

 Tilmeld forløb

Vi mødes 4 gange til Babymotorik

Vores fire undervisningsgange tager hver udgangspunkt i bestemte temaer, og undervisningen giver dig en forståelse for, hvilke udviklingstrin dit barn gennemgår netop nu. 

Vi sætter massage, berøring og øvrig sansetræning på programmet. Små børn elsker at tumle og bruge deres krop. Kom og få nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med din baby i selskab med andre forældre og deres små. Babyer er forskellige, og vi rummer både grin, gråd, bleskift og amning. 

Babymotorik 27154592 Ml

Babymotorik 3-6 mdr.
Tirsdage kl. 10.00

På dette hold vil fokus være på de tidlige udviklingstrin, og du vil som forældre blive klogere på, hvornår dit barn er parat til nye udfordinger og lege – hvornår må mit barn hænge på hoved? Hvorfor skal det trille? Hvorfor er det vigtigt med træning på maven? Vi har fokus på, hvordan vi stimulere barnets sanser og ikke mindst, hvordan vi stimuler dem enkeltvis.

Vi gennemgår en række øvelser og lege, hvortil vi benytter større og mindre redskaber, så som bolde, gynger og tæpper. Børn elsker gentagelser og samtidig er det vigtigt at aflæse barnets reaktioner undervejs, for at sikre en god oplevelse.

 Tilmeld forløb

Se Babymotorik 3-6 mdr.

Det skal være nemt

Når I ankommer, har vi gratis parkering tæt på døren. Har du barnevognen med, kan den stå indenfor ved vores reception. Vi er et hus med god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn. I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en lækker salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

COLOURBOX1260813 Baby Mor

Babymotorik 7-12 mdr.
Tirsdage kl. 11.15

Er dit barn begyndt at udforske verden mere på egen hånd? Søger du nye lege og aktiviteter, som er aldersvarende og tilpasset dit barns motoriske udvikling her og nu, så er dette holdet for jer. Du vil som forældre indgå i hyggelige lege og bevægelser sammen med din baby, hvor fokus er, at få kroppens sanser til at samarbejde.

Du og din baby vil blive præsenteret for lege og øvelser med forskellige redskaber, hvor vi eksperimenterer med tempoet i bevægelserne. Babymotorik handler overordnet om, at I får en sjov og hyggelig time sammen, og der tages altid udgangspunkt i det enkelte barn.

 

 Tilmeld forløb

Se Babymotorik 7-12 mdr.

Babystimuli 52849315 Ml

På Babymotorik får I

◻️  Egen massagebold - til evigt eje 

◻️  Egen træningsbold - til evigt eje 

◻️  Muligheden for nye venskaber

◻️  Rekord-mange smil og rekord-gode middagslurer 

 

 Tilmeld forløb

Efterfødselstræning Shutterstock 272453291

Opstart babymotorik

2023
10. januar
14. marts
2. maj

Pris: 595,- kr.

Prisen inkluderer deltagelse for én voksen og ét barn i et 4 ugers babymotorik forløb med 1 ugentlig træning. Derudover vil I få en 1 massagebold og 1 træningsbold. Boldene skal medbringes hver gang.

Husk også et lille tæppe eller ekstra stofble.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv til info@dgihusetvejle.dk 
OBS tilmelding sker i dit navn og cpr.nr.

 

 Tilmeld forløbInspiration til dig

Kære gæst

1. april 2023 kommer der nye priser. Formålet har været at skabe en mere enkel prisstruktur, hvor du hurtigt kan overskue, hvilken billettype, som passer bedst til dig.
Læs mere

Saunaen i omklædningen åbner

Den 1. april 2023 åbner vi igen for saunaen i omklædningen. For saunaens åbningstider:
Læs mere