Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

TRX Moms

Se holdplan

TRX Moms har fokus på dig 

TRX Moms er en ideel træningsform for dig, som er på barsel eller gravid. Vi træner styrkeøvelser og let pulstræning med TRX, hvor vi fokuserer på at styrke din core, ryg og bækken. Alle kan deltage, og øvelserne kan nemt tilpasses dit niveau. På TRX Moms er din baby lige så velkommen, som du er. Barnevognen kan placeres i vores foyer og din baby tages op til en masse spændende indtryk.
IMG 9320 (1)

Oplev med TRX Moms

◽️   Professionel vejledning 

◽️   Skånsom og effektiv træning

◽️   Hyggeligt samvær med andre babyer og mødre 

 

Tilmeld dig

Velkommen på TRX Moms

Giv din baby en sund start på livet med træning og socialt samvær. Babyer elsker at iagttage hinanden - og du som mor trænger måske til at komme lidt ud af babyboblen derhjemme. I DGI Huset Vejle mødes mange nybagte mødre med babyer for at deltage på hold. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor din baby kan ammes, eller I kan få varmet sutteflasken i microovn. I vores café kan I nyde en kop kaffe eller lidt at spise, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og de udfordringer, der følger med et lille nyt familiemedlem.

 

Tilmeld dig

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Alle kan deltage, du behøver ikke kende til TRX på forhånd. De enkelte øvelser kan nemt tilpasses dig, så du uanset kondition, balanceevne og styrke kan deltage med stort udbytte. Er du gravid, er du også varmt velkommen.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book TRX Moms via holdplanen. Tilmelding er nødvendigt. Det er sikkert at starte 6-8 uger efter fødslen, men vi anbefaler, at du har været til efterfødselskonsultation hos din læge inden.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du kommer hele kroppen rundt. Dit barn er varmt velkomment på holdet, og du kan gå til og fra øvelserne efter behov.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i behageligt tøj, medbring din drikkedunk og det du skal bruge til baby. Gerne et tæppe, legetøj etc.

Er du nysgerrig?

Bliv en del af fællesskabet for gravide, forældre og deres babyer på Facebook. Her kan du følge med i nye tiltag og spændende events.

Facebook fællesskab

Inspiration til dig