Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Hero Run - Danmarks sejeste familieløb

Køb dine billetter nu

Forhindringer, udfordringer og underholdning,
for hele familien!

Vi har slået pjalterne sammen med Børneulykkesfonden, som igen i år besøger DGI Huset Vejle med Danmarks sejeste familieløb, Hero Run.
I dette løb kan alle være med. Der er fokus på oplevelser og bevægelse. Små og store skal samarbejde og hjælpe hinanden igennem forhindringer. Der garanteres en sjov og udfordrende oplevelse, hvor alle sanser og muskler bliver brugt – selv lattermusklen.
Distancen er overkommelig for enhver, og tætheden af forhindringerne gør, at du sikkert ikke når at opdage det, men når målstregen er passeret, har du løbet en distance på 3 km.

 

Pris for deltagelse

Prisen er 130 kr. pr. deltager uanset alder. Alle billetter inkluderer medalje, vand, snacks og garanti for grin. Ved deltagelse i Hero Run støtter du et godt formål, da alt overskuddet fra løbet går til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Bag om Hero Run er der vaskeægte superheltekræfter fra Legeheltene, Nordic Race og Børneulykkesfonden - det kan kun blive mega sjovt.

Køb dine billetter nu

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.