Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Cirkeltræning (familie)

Se holdplan

Gør træning til kvalitetstid

Er det svært at finde plads til både familietid og træning? Så kan I slå to fluer med ét smæk med Cirkeltræning (familie). Her har I muligheden for at træne sammen som familie.

JPEG Billede 220C4FA61FD2 1

Hvornår træner vi?

◽️  Mandage kl. 16.15-17.05.
◽️  Onsdage kl. 15:30-16:20.


Ønsker dit barn at træne mere? Så er der mulighed for:

◽️  Cirkeltræning 10-14 år.

◽️  Deltage på alle vores dansehold.

◽️  Familie fitness på udvalgte dage. 

◽️  Melde sig til forløbet Aktive familier.

Sådan fungerer det

Cirkeltræning (familie) foregår i vores cirkeltræningsområde i fitnesslokalet. Her bliver I guidet sikkert igennem en sjov og effektiv træning af en af vores dygtige instruktører. Holdet er for jer, som ønsker en alsidig træning, hvor I træner både styrke og kondition. På holdet er der plads til alle uanset træningsniveau.

Se holdplan

JPEG Billede B28DEDF45D7C 1

Dérfor familie cirkeltræning

◽️  Aktiv kvalitetstid som familie

◽️  Hjælp dit barn i gang med gode træningsvaner

◽️  Vidste du, at sundhedsstyrelsen anbefaler at børn og unge skal styrke musklerne mindst tre gange om ugen?

 

Anbefalinger om fysisk aktivitet for børn (5-17 år) - Sundhedsstyrelsen

Hvad koster det?

Det afhænger af hvilken mulighed, der passer bedst ind i netop jeres hverdag. Heldigvis er det muligt både at købe enkeltbilletter, 30-dags abonnement og 10-turs klippekort til barnet. Med et 10-turs klippekort koster det eksempelvis 28,50 kr. pr. besøg. Klippekortet er gyldigt i 2 år. Find alle priser herunder.

Priser for børn

Rart at vide

Hvad er niveauet?

10-14 år og i følgeskab med en voksen. Hverken barn eller den voksne behøver forudgående kendskab til cirkeltræning eller træning generelt. Niveauet kan tilpasses på maskinerne, så både en trænet og utrænet person kan få en effektiv træning.

Hvad skal jeg gøre inden?

Barnet skal booke en plads på holdet ”Cirkeltræning (familie)”. Den voksne fremmøder til fitness ved møllen. Barnet kan tilmelde sig holdet via holdplanen på hjemmesiden, eller på vores træningsapp "DGI Huset Vejle". Barnet fremmøder sig altid i receptionen, hvor de får udleveret en billet til møllen.

Hvad skal jeg medbringe?

Kom i tøj, som I kan bevæge jer frit i. Medbring drikkedunke.

Inspiration til dig

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.