Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Lytter din mødedeltagere?

Vidste du?

At mennesker kun kan koncentrere sig i 20-25 minutter ad gangen, før fokus begynder at svigte? Derfor er det en rigtig god idé at integrere bevægelse i dine møder. Det tilfører frisk energi, skærper opmærksomheden og øger indlæringsevnen. På denne side finder du masser af inspiration til at gøre dit møde til noget særligt.

DGI CSR012

Brain breaks og mindfulness

Træd ud af møderutinen og lad hjernen få en velfortjent pause. Hos DGI Huset Vejle tilbyder vi Brain breaks og korte mindfulness sessions faciliteret af vores dygtige instruktører.

Brain breaks er korte, inspirerende øvelser, der giver dig og de øvrige mødedeltagere mulighed for at genoplade og tilføje ny energi midt på arbejdsdagen. Det kan være øvelser der udfordrer den logiske sans eller ryster jer bedre sammen. Fælles for øvelserne er, at der er garanti for grin og godt humør.

Mindfulness er korte sessions med fokus på dybe, langsomme indåndinger og udåndinger, der beroliger kroppen og reducere stressniveauet. Med en ’hjernepause’ midt på dagen, kan I vende tilbage til dagsorden med forbedret fokus og øget koncentration.

Det praktiske

Brain breaks og mindfulness sessions skal bestilles senest 14 dage før ankomst og kan afvikles mellem kl. 10 og 15. Alle sessions er med DGI Huset Vejles instruktører. 

Priser
15 min. kr. 775,-
30 min. kr. 975,- 

Book session

Underholdende teamaktiviteter

Arbejdsrelationerne på en arbejdsplads har en stor betydning for den samlede trivsel og effektivitet blandt medarbejderne. Derfor er det en rigtig god ide at have fokus på, at arbejdsrelationerne er stærke, og baseret på tillid og en fælles samarbejdsånd. En måde at opnå dette på, er ved at arrangere kreative og aktive teambuilding aktiviteter, hvor I udfordrer hinanden.

Vi har allieret os med TeamBattle, der er eksperter i moderne teambuilding og andre sociale team- og eventaktiviteter! Deres aktiviteter er ligetil og sjove. Og så er teamet bag fagligt dygtige, så I får kompetent rådgivning ift. interesser, budget, tidsramme og antal deltagere.

Priser fra 400 kr./person.

Kontakt os og hør mere

Dgihuset SPARK0012

Brug det der er og gør det enkelt!

Når du holder møde i DGI Huset Vejle, er der masser af oplagte aktivitetsmuligheder, som både er gratis og lige ved hånden. Her kan man føle sig fri til at smide skoene under et møde, eller sige ’hov – nu skinner solen! Vi kan lige nå en gåtur’. Stræk jer, hold 30-sekunders-snak-med-sidemanden, stå op til gruppearbejdet, luk øjnene og hør stille musik eller flyt jer rundt i lokalet til gennemgang af særlige emner, så I ser tingene fra nye vinkler.

Tingene behøver ikke altid være så styret, så brug det der er, - og gør det enkelt!

Vejle Å Gangsti Sommer

Walk & talk 

... eller bare en aktiv pause under åben himmel. En dag i mødelokalet kan blive lang, hvis man ikke kommer op fra stolen. Du kan med fordel lægge en "Walk & talk" ind i programmet i forbindelse med en opgave. Vi er så heldige at have Kongens Kær lige i baghaven, og det er derfor oplagt at nyde naturen under jeres besøg. Vi har timet nogle ruter, så du har en fornemmelse af, hvor lang tid du skal afsætte i dit program - og kaffen må I naturligvis også gerne tage med.

Ønsker du et tilbud eller en rundvisning?

Vi er klar til at hjælpe dig - og vi er med dig hele vejen fra planlægning til afvikling.

Kontak os i dag

Inspiration til dig

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.