Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Personlig træner

Trine Klærke 

En motiverende cocktail

Med en holistisk tilgang til bevægelse og sundhed blander Trine en motiverende cocktail af forskellige trænings- og bevægelsesdicipliner, som skaber en alsidig og funktionel træning med øvelser hvor både koordination, smidighed, styrke og balance indgår. Således vil du få udvidet din bevægelseshorisont og med tiden opleve en større bevægelsesfrihed - samt glæde - i din hverdag. 

Trine Fitness

Uddannelse og erfaring 

Trine har en kandidat i Idræt og Sundhed og certificeret naturterapeut samt thai yogamassør. Derudover har Trine erfaring med undervisning gennem landsorganisationen DGI. Hos DGI underviser hun i livsstilsforløbet 'You-turn'.

Vi finder din bevægelsesglæde sammen!

"Jeg har fokus på bevægelsesglæde og små skridt til varige mål. Træningen skal være være tilpasset dig, så du oplever udfordring - ud fra dit niveau. I takt med din udvikling tilpasser vi træningen og fejrer naturligvis de små succeser undervejs. Efter træningsforløbet skulle du helst ikke kun bevæge dig af pligt, men fordi du simpelthen ikke kan lade være".

- Trine Klærke

IMG 7792

Træn i det fri 

"Jeg er stor fan af at træne ude i naturen. Den har altid åben, hvilket kan være en fordel i en travl hverdag, hvor det til tider kan være svært at få presset yndlingsholdet ind i kalenderen. Så hvis du har lyst, inspirerer jeg dig gerne til, hvordan du kan bruge den som en fed træningsmakker."

Kettlebells

Trine hjælper dig i mål med

◼︎ Personlig programlægning 

◼︎ Personlig træning

Mød husets personlige trænere 

Farvel til de blå plastikfutter.

Fra d. 6. februar benytter vi ikke længere de blå overtrækssko i svømmehallen. Det er et bæredygtigt fravalg. Sammen sparer vi på plastikforbruget - sammen gør vi en forskel.
Læs mere