Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Cirkeltræning 10-14 år

Se holdplan

Træning med jævnaldrende

Træn cirkeltræning sammen med jævnaldrende og en af vores dygtige instruktører, som vejleder og skaber de bedste forudsætning for gode træningsvaner.

JPEG Billede 220C4FA61FD2 1

Hvornår træner vi?

◽️  Cirkeltræning 10-14 år: Onsdage kl. 15.30-16.20. 


Ønsker dit barn at træne mere? Så er der mulighed for:

◽️  Cirkeltræning (familie) 10-14 år.

◽️  Deltage på alle vores dansehold.

◽️  Familie fitness på udvalgte dage. 

◽️  Melde sig til forløbet Aktive familier.

Sådan fungerer det

Cirkeltræning 10-14 år foregår i vores cirkeltræningsområde i fitnesslokalet. Her bliver de unge guidet sikkert igennem en sjov og effektiv træning af en af vores dygtige instruktører. På 50 minutter kommer der både fokus på styrke- og konditionstræning. Alle kan være med - uanset træningsniveau.

Se holdplan

JPEG Billede B28DEDF45D7C 1

Dérfor cirkeltræning 10-14 år

◽️  Aktiv kvalitetstid som familie

◽️  Hjælp dit barn i gang med gode træningsvaner

◽️  Vidste du, at sundhedsstyrelsen anbefaler at børn og unge skal styrke musklerne mindst tre gange om ugen?

 

Anbefalinger om fysisk aktivitet for børn (5-17 år) - Sundhedsstyrelsen

Hvad koster det?

Det afhænger af hvilken mulighed, der passer bedst ind i netop jeres hverdag. Heldigvis er det muligt både at købe enkeltbilletter, 30-dags abonnement og 10-turs klippekort til barnet. Med et 10-turs klippekort koster det eksempelvis 28,50 kr. pr. besøg. Klippekortet er gyldigt i 2 år. Find alle priser herunder.

Priser for børn

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Alle drenge og piger mellem 10-14 år i velkomne på holdet. Barnet behøver ikke forudgående kendskab til cirkeltræning eller træning generelt. Niveauet kan tilpasses på maskinerne, så både en trænet og utrænet person kan få en effektiv træning.

Hvad skal jeg gøre inden?

Barnet skal booke en plads på holdet ”Cirkeltræning”. Tilmelding sker via holdplanen på hjemmesiden, eller på vores træningsapp "DGI Huset Vejle". Barnet fremmøder sig altid i receptionen, hvor de får udleveret en billet til møllen.

Hvad skal jeg medbringe?

Medbring drikkedunk og indendørssko.

Inspiration til dig

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.