Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Fysisk træner

Jannie Davidsen

(På barselsorlov indtil november 2024.) 

Træning med en dybere mening

Jannie er nyuddannet og arbejder derfor indenfor den nyeste forsking, faglig og teoretisk viden samt praksis udfoldelse. Jannie har et indgående kendskab til kroppens muskulatur, dens struktur, bevæg mønstre, forskellige energisystemer, ernæring, hjernefunktion og meget mere. Jannie ser på helheden ud fra forskellige målestokke, da kroppens mentale tilstand hænger sammen med den fysiske. Hun brænder for at gøre træningen individuel og tilpasset, ud fra dine ønsker og muligheder. Jannie hjælper dig, med at nå dine mål - både de kortsigtet og langsigtet.

IMG 7152

Uddannelse og erfaring 

Jannie er uddannet fysisk træner på Hansenberg i Kolding. Hun har erfaring på egen krop, med masser af sport og idræt gennem det meste af hendes liv. Jannie har arbejdet som frivillig fitness instruktør i sin hjemby og undervist i forskellige sportsgrene bl.a. badminton.

Målet, er kernen til progression

Uanset om du har et klart mål, eller ikke helt ved hvor du skal begynde, så står Jannie klar til at hjælpe dig med at finde et realistisk sted at komme fra start til slut - og hvad næste step skal være for dig. Jannie har stor fokus på funktionel træning, som vil kunne overføres til din dagligdag, samt en træningsplan, som kan styrke dig generelt i din hverdag. Du vil opleve en glad og ambitiøs personlig træner med fokus på at være din støtte på rejsen til nye succesoplevelser.

IMG 3123

Jannie hjælper dig i mål med

◼︎ Personlig programlægning 

◼︎ Personlig træning

Mød husets personlige trænere 

Farvel til de blå plastikfutter.

Fra d. 6. februar benytter vi ikke længere de blå overtrækssko i svømmehallen. Det er et bæredygtigt fravalg. Sammen sparer vi på plastikforbruget - sammen gør vi en forskel.
Læs mere