Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Reformer Go Pro

For dig, som vil noget mere 

Er du glad for reformerholdene, og er du klar til at blive klogere på, hvordan justeringer, indstillinger og specifikke øvelser kan give dig mere kvalitet i din træning? Forløbet er bygget op om konceptet Go Pro, og målrettet dig, som i forvejen kender reformeren og ønsker noget mere af din træning. Måske du har et mål om at blive stærkere i ryg og skulderregionen, styrke en skavank eller generelt blive bedre rustet til din yndlingstræning - løb, cycling, crossfit etc.

Reformerforløbet tager udgangspunkt i dig

Du vil opleve et 6 ugers forløb med stærk personlig vejledning og sparring fra vores instruktør og fysioterapeut, Mette Gotsch. Sammen finder I frem til den helt rette belastning og indstilling af reformeren - ud fra dit niveau. Reformerforløbet er lukket, så du fra gang til gang vil møde de samme kendte ansigter. I er en reduceret holdstørrelsen, så du kan være helt sikker på, at Mette ser dig og har tiden til at guide og besvare dine spørgsmål. Når du er gennem forløbet, er målsætningen, at du har fået en dybere indsigt i reformeren med udgangspunkt i din krop og styrke, så du fremadrettet kan opnå en større effekt af din reformertræning. 

 

 Book forløb

Charlotte Reformer Go Pro


“Jeg har oplevet en dybere forståelse af reformermaskinen, og fået en forståelse af kroppens fysiologiske virke. Jeg er også blevet korrigeret i øvelserne, og det har gjort, at jeg nu har langt en større effekt af min træning”
- Charlotte, deltager på Reformer Go Pro  

 

IMG 9264 2

6 ugers forløb

Opstartsdatoer 2023

Torsdag den 12. januar kl. 9.30-10.20

(Fremgår forløbet ikke i bookingsystemet, er det udsolgt)

Pris: 795,-
OSB. Kun 10 pladser.

Vi glæder os til at nørde med dig!

Energifyldte hilsner 
Mette & DGI Huset Vejle 

 

 Book forløb

Reformer Mænd

Kom med og oplev

☑️  Større effekt af din træning

☑️  Selvsikkerhed på maskinen 

☑️  Personlig sparring 

☑️  Vejledning i at nå dine mål

 

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

På forløbet er både mænd og kvinder varmt velkomne. Det unikke ved reformeren er, at den tilpasses dig, så du uanset kondition, balanceevne og styrke kan du deltage med stort udbytte. Den eneste forudsætning er, at du før har været på en reformertime, så du grundlæggende kender maskinen.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book forløbet her på siden og gerne i god tid, da vi max har 10 deltagere på forløbet, så alle bliver set og vejledt personligt. Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du er i kontakt med hele kroppen.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i noget behageligt tøj og medbring din drikkedunk - så står vi klar med resten.

Inspiration til dig