Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Grejsdalsløbet - Landevejscykling i bakkerne omkring Vejle

Arrangør: Vejle Cykel Motion
Kontakt: mail@grejsdalsloebet.dk
Løbstelefon: 2629 0033

For mere information: https://www.grejsdalsloebet.dk/

Forårsklassikeren

Denne superrute er den ultimative udfordring, idet ikke færre end 25 kategoriserede bakker og 2600 højdemeter indgår i denne rute. Mållinjen er på toppen af den ultimative stigning "Gl. Kongevej" midt i Vejle. Inden man giver sig i kast med denne rute, skal man have gennemført en fornuftig forårstræning, idet det er en meget hård rute, der vil være en udfordring for selv veltrænede og rutinerede motionister. Der er i alt tre depoter på ruten, der vel nok er det nærmeste man kommer et bjergløb i Danmark.

TOUR Special

En rute på 160 km omkring Vejle. Ruten er inspireret af Vejles Grand Depart 3. etape i Tour de France 2022. Mållinjen er på toppen af den ultimative stigning "Gl. Kongevej" midt i Vejle.

Mediofondo

Ruten byder på godt 1500 højdemeter. Selvom det ikke er vores længste rute, er der ikke mange løb i Danmark som kan måle sig med dette med hensyn til terræn. Vores mest populære rute, som henvender sig til den øvede motionist med god forårstræning i benene.

Udfordring

Denne rute henvender sig til motionsryttere, som ikke har prøvet et bakkeløb før, eller de garvede som ikke er kommet helt i gang med sæsonen endnu. Ruten byder på over 1000 højdemeter på under 100 km. Undervejs er der stort depot med mad og energidrik i Nørup.

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.