Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Lytter dine mødedeltagere?

Jo mere kroppen er involveret, jo bedre husker vi 

Bevægelse og indlæring hænger tæt sammen.
Mennesker kan som udgangspunkt koncentrere sig i 20-25 min. ad gangen, før det bliver svært at holde fokus. Derfor er det en rigtig god ide, at du tænker bevægelse ind i mødet. Det giver ny energi og fokus.

Brug det der er og gør det enkelt!

Når du holder møde i DGI Huset Vejle er der masser af oplagte aktivitetsmuligheder, som både er gratis og ligger lige til højrebenet.

Her kan man føle sig fri til at smide skoene under et møde, eller sige ’hov – nu skinner solen! Vi kan lige nå en gåtur’.
Stræk jer, hold 30-sekunders-snak-med-sidemanden, stå op til gruppearbejdet, luk øjnene og hør stille musik eller flyt jer rundt i lokalet til gennemgang af særlige emner, så I ser tingene fra nye vinkler.
Tingene behøver ikke altid være så styret, så brug det der er - Og gør det enkelt!

Humor og fællesskab

I DGI Huset Vejle gør vi hvad vi kan for at 'liste' bevægelse ind i dit møde.
Pauseforplejning serveres derfor - så vidt muligt - udenfor jeres mødelokale, så I skal gå efter kaffen.
Frokosten serveres ofte ved fællesborde, hvor man deles om fade, som langes rundt på kryds og tværs. Det giver snak ved bordene.

Noget helt specielt for DGI Huset Vejle er højskolesangbogen. Det gør noget særligt ved folk at synge sammen. Humøret og energien stiger mens lungerne trænes.
Lån højskolesangbogen næste gang du holder møde i DGI Huset Vejle. Det er ganske gratis.

Ønsker du et tilbud eller en rundvisning?

Hvis du har spørgsmål, vil have en rundvisning eller foretage en booking af et møde- eller konferencelokale, kan du gå til vores kontaktside.

Kontakt os

Alternativt kan du også bruge vores online formular til at sende en uforpligtende forespørgsel på lige det møde, du har brug for.

Send en forespørgsel