Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Stærk far

Se holdplan

JPEG Billede 44C8 A1D0 43 0

Det kendetegner holdet

◽️  Styrke og konditionstræning

◽️  Hyggeligt samvær med andre fædre

◽️  Plads til at gå til og fra træningen afhængigt af din babys behov

 

Tilmeld dig

Træn med din baby

Holdet, Stærk far, er for alle fædre på barsel, som gerne vil være fysisk aktive samtidig med at have tid med sit barn (0-12 måneder). På holdet er der plads til at få sved på panden og plads til at være far, med alt hvad dette kan indebære.

Tilmeld dig

 

IMG 5929

Sådan forløber træningen

Træningen indeholder altid opvarmning samt en solid omgang styrke- og pulstræning i vores crossfitness hal. Du kan lave mange af øvelserne med dit barn, eller lade dit barn hygge sig på legeøen mens du træner. Det er også muligt at tage barnevogn med i hallen eller sætte den lige udenfor døren.

Tilmeld dig

IMG 5926

Er du nysgerrig?

Bliv en del af fællesskabet for forældre og deres babyer på Facebook. Her kan du følge med i nye tiltag og spændende events.

Facebook fællesskab

Mere end et træningscenter

Giv din baby en sund start på livet med træning og socialt samvær. Babyer elsker at iagttage hinanden - og du som far trænger måske til at komme lidt ud af babyboblen derhjemme. I DGI Huset Vejle mødes mange forældre med deres børn for at deltage på hold. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor din baby kan mades, eller I kan få varmet sutteflasken i mikroovnen. I vores café kan I nyde en kop kaffe eller lidt at spise efter træningen.

 Tilmeld dig

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Alle fædre med et barn på 0-12 måneder kan deltage. Træningen kan både tilpasses dit træningsniveau, og din babys behov for nærvær, mad, bleskift m.m.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmelding via holdplanen er nødvendig.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du får pulsen op og brugt de fleste store muskelgrupper.

Hvad skal jeg medbringe?

Træningstøj og indendørs træningssko. Medbring en drikkedunk, samt hvad din baby kan få behov for i løbet af timen.

Inspiration til dig

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.